Learn Spanish

in Argentina and Uruguay.

estrella-and-text-disabeldestrella-and-textestrella-and-text
estrella-and-text

Academia Buenos Aires spansk-språkskole

spansk-språkskole i Buenos Aires Argentina

Academia Buenos Aires i Argentina er en av de ledende spansk-språkskole institusjonene i Latin-Amerika. Det følgende er en kort presentasjon av hvem vi er og hva vi gjør, på norsk, med spesifikk informasjon for studenter som ønsker å søke stipend i Norge. Vår nettside på engelsk er mye mer omfattende og gir deg full informasjon, men denne oversikten burde være nyttig …

Instituttet

Academia Buenos Aires ble grunnlagt i 2004 av to argentinere, en uruguayaner og en tysker. De tre hovedmålene fra begynnelsen har vært faglig dyktighet, kulturell læring og profesjonell service. Vi mottar ca 800 studenter per år fra mer enn 45 land, noe som fører til en svært spesiell internasjonal atmosfære.

Vårt institutt er det eneste i Buenos Aires som har blitt akkreditert av Instituto Cervantes, den eneste internasjonale akkrediteringen utelukkende fokusert på undervisning i spansk som fremmedspråk. Det er også et testsenter for DELE eksamener, som er den viktigste internasjonale spanskeksamen. Dette betyr at mange av dine lærere på Academia Buenos Aires også er eksaminatorer av DELE-eksamenene og vet godt hvordan de skal forberede deg. Academia Buenos Aires er også et partnerinstitutt for et lokalt universitet, som gir oss mulighet til å gi deg universitetspoeng (USA eller ECTS) hvis du består vår avsluttende eksamen.

Kurset

De fleste av våre studenter har gruppeklasser. Disse kursene blir undervist av erfarne lærere med universitetsgrader. Det er maksimalt 7 studenter per klasserom, noe som betyr at elevene må delta i klassen og lære å uttrykke seg muntlig. Vår metodikk er kommunikativ, noe som betyr at vi vil at dere skal lære å uttrykke dere i forskjellige situasjoner. Suksess fra vårt perspektiv er ikke at du bare lærer grammatikk og ordforråd, men at du faktisk kan bruke disse verktøyene til å uttrykke deg selv.

Det intensive gruppekurset er 20 timer i uken, vanligvis fra mandag til fredag, kl. 9.30 til 13.30. Prisen er 215 USD per uke. Hvis du skal bli i minst 12 uker, kan du bestille vårt semesterkurs som er 200 USD per uke. Kurset er det samme, bare navnet og prisen som er forskjellig.

Hver annen uke kan du ta en eksamen for å måle ferdighetsnivået ditt, og du kan sammenligne den første testen vi ber deg om å ta, for å bestemme ditt nivå i begynnelsen. Ved slutten av oppholdet ditt vil du få et diplom som angir hvor mange timer du har tilbrakt med oss, nivået nådd og – hvis du bestod eksamen – din karakter.

Lånekassen

De siste årene har vi hatt et økende antall studenter fra Norge som har mottatt støtte fra Lånekassen. De har vanligvis tatt vårt semesterkurs (hovedsakelig mellom 12 og 16 uker) og fikk sine stipend uten problemer. På slutten av oppholdet hos oss, tar de vanligvis en DELE-eksamen for å vise fremgang.

Du kan få stipend og lån fra lånekassen ved å søke på et såkalt språkforberedende kurs, noe du kan gjøre 2 hele semestre. Disse stipendene gis ut til norske studenter i utlandet som studerer språk, og det kreves ingen krav til at du skal fortsette å studere i landet du lærer språket i. Du kan begynne/fortsette ditt studie i Norge etter endt semester. Merk at for å motta støtte må du ta et kurs om er tilsvarende et semester, altså 12-16 uker.

Aktiviteter

Alle våre kurs inkluderer muligheten til å delta gratis i våre aktiviteter etter skolen. Det er to typer aktiviteter: akademiske aktiviteter og kulturelle. Akademiske aktiviteter er hovedsakelig workshops i grammatikk, fonetikk og samtale. Andre er filmkvelder med diskusjon (og vin :-)), utflukter til deler av byen, konserter, museer eller annen aktivitet som vi tror kan hjelpe deg med å bedre forstå vår kultur. Samlet sett garanterer vi minst tre aktiviteter per uke, men det kan være mer.

 
 
Join and follow us